Hotel Alessandria Hradec Králové
KULTURA A UMĚNÍ

Hotel Alessandria Hradec Králové
Navigovat Navigovat Facebook

Trida SNP 733, Hradec Králové


Telefon: 495 777 111
E-mail: alessandria@alessandria.cz
Web: www.alessandria.cz

Nově zrekonsturovaný kongresový hotel Alessandria nacházející se ve vzdálenosti 10 minut od historického centra města nabízí ubytovací, stravovací a konferenční služby na té nejvyšší úrovni!
Nabízíme ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových pokojích nebo prostorných apartmánech. K dispozici je i bezbariérový pokoj. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, vanou nebo sprchou, TV se satelitem a telefonem s přímou volbou. Pokoje typu Superior nabíejíí navíc i připojení k iínternetu formou WiFi nebo kabelu. Kapacita hotelu je cca 230 lůžek.
Hotelová restaurace s kapacitou 150 míst nabízí, vedle široké nabídky jídel české i mezinárodní kuchyně, také výhodné polední stravování formou MENU, které navíc obsahuje i polévku a nápoj.
NOVĚ otevřený Steak and Lobby Bar Vás překvapí širokou nabídkou znamenitých pokrmů se štavnatými steaky v hlavní roli, které Vám náš šéfkuchař připraví přesně podle Vašeho přání. Překvapí zajisté i široká nabídka vynikající italské kávy Piazza d´Oro připravovaná na profesionálním italském kávovaru značky Astoria!
AXOR - vyhlášený hudební klub v podzemních prostorách hotelu oslavil před nedávnem své první narozeniny. Za poměrně krátkou dobu se stal vyhledávaným místem, především díky modernímu prostředí, špičkové zvukové aparatuře, nápaditým víkendovým programům a skvělým cenám! Prostory klubu jsou vhodné i pro pořádání skolení a seminářů!