Orlice park shopping
OBCHODY

Orlice park shopping
Navigovat Navigovat Facebook

Víta Nejedlého 1063, Hradec Králové


Telefon: +420495402558
Web: www.orlicepark.cz/

Vítáme Vás v našem rodinném nákupním centru. Kromě hypermarketu Albert, zahradního centra Baumax, dětského hřiště či fitness s aerobikem, masážemi a saunou, u nás najdete celkem 27 obchodů a služeb pro Váš pohodlný a efektivní nákup. Pro děti máme připravené dětské hřiště, kde je vstup zdarma a v provozu denně od 9:00 do 20:00 hodin.

V nákupním parku naleznete také největší síť maloobchodních prodejen Sportisimo v ČR se zaměřením na sportovní vybavení, textil a obuv. Svým zákazníkům nabízíme vše pro sport a volný čas. Na oběd si můžete zajít např. do čínské restaurace, která nabízí pokrmy typické právě pro Říši středu, kde na jejich přípravu dohlíží zkušení šéfkuchaři.

Orlice park shopping Hradec Králové nabízí pohodlné parkování zdarma po celou dobu Vašeho nákupu. Celkem 857 parkovacích míst. K dispozici je jak parkování pod širým nebem, tak parkování zastřešené.

V rámci celého nákupního centra zdarma a bez omezení Wi-Fi připojení. Máme pro Vás otevřeno každý den.

U nás si najde každý to své. Staňte i Vy se naším vzácným zákazníkem. Rádi Vás osobně přivítáme u nás v obchodním domě Orlice.

Těšíme se na Vás!